Topbanner

Reklambanners förhandsgranskas inte på något vis av bloggen och kvalitén på det som marknadsförs är milt sagt varierande. Vid börsintroduktioner rekommenderar jag alla läsare att titta på min checklista för att utvärdera sådana erbjudanden (länk).

måndag 12 maj 2014

Analys och varning för Oniva Online GroupI Börsveckan nr 4 2014 fick bolaget Oniva Online Group en köprekommendation som fångade mitt intresse. Den här analysen blev dock en aning speciell eftersom det finns omfattande tvivelaktigheter i bolagets agerande och bokföring. Läsare bör därför hålla i minnet att det här bolaget trots allting jag beskriver har fått positiva rekommendationer av både Börsveckan och Redeye (ett bolag som får betalt av små bolag för att analysera dem och därigenom bidra till ökad information om bolagen).

På grund av problem med uppdateringen av läslistor kan du läs analysen här.

2 kommentarer:

 1. Bra att du upplyser om skumraskaffärer! Har för mig att börspodden har pratat om Oniva också och varnat.

  Vad håller Fenix på med, förresten? http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/3551288.svd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det var oväntat och känns inte alls som ett seriöst beteende från en ansvarsfull ägare. Minskar transparensen och förvandlar bolaget till skattesmitare. Där rök min respekt och XXL Sport ligger onekligen närmare för mig när jag ska handla...

   Radera