Topbanner

Reklambanners förhandsgranskas inte på något vis av bloggen och kvalitén på det som marknadsförs är milt sagt varierande. Vid börsintroduktioner rekommenderar jag alla läsare att titta på min checklista för att utvärdera sådana erbjudanden (länk).

måndag 23 december 2013

En julklapp från Johanne Hildebrandt till alla läsare

För trogna läsare bör det inte vara någon någon nyhet att jag är engagerad i Försvarsfrågor och har ett brinnande intresse för att spara pengar. Därför tänkte jag samköra dessa två egenskaper och vidarebefodra en riktigt bra julklapp, nämligen en gratisversion av Johanne Hildebrandts bok "Krigare" som skildrar livet i den Svenska utlandsstyrkan.

Cornucopia har skrivit mer om det här och boken finns tillgänglig här.

Johannes egen beskrivning av detta ovanligt generösa tillgrepp är även den läsvärd.

"Krigare är ju den första djupgående skildringen av de svenska soldaternas insats i Afghanistan. Den skildrar inte bara det politiska hyckleriet och försvarsmaktens tillkortakommanden utan också de brutala och okända strider som svenskarna utkämpade sommaren 2010.
Jag vill ge bort den som julklapp så att så många som möjligt får kunskap om den verklighet som Sverige skickar sina soldater till.
(I den undersökning jag gjorde inför min inträdesanförande till Kungliga Krigsvetenskapsakademien hade 82 procent av 400 tillfrågade soldater utsatts för negativa kommentarer pga av sitt yrke, och insatsen i Afghanistan.)
Så för soldaternas skull, och det samhälle som skickar ut dem, vill jag skänka bort Krigare som julklapp så att fler kan läsa och lära." - Johanne Hildebrandt

Jag har även skrivit ett inledande inlägg om eWork men det får istället sparas till juldan.

God jul!
Aktieingenjören

2 kommentarer:

  1. God Jul Aktieingenjören! Tack för en bra blogg samt alla tänkvärda och givande kommentarer!

    SvaraRadera
  2. God jul och gott nytt år! ser fram mot nya inlägg 2014.

    SvaraRadera