Topbanner

Reklambanners förhandsgranskas inte på något vis av bloggen och kvalitén på det som marknadsförs är milt sagt varierande. Vid börsintroduktioner rekommenderar jag alla läsare att titta på min checklista för att utvärdera sådana erbjudanden (länk).

måndag 16 september 2013

Nischade programvaruföretag: Jämförelse Vitec, Formpipe Software, Readsoft och Addnode

 Som vanligt strular Blogger när jag lägger ut stora inlägg. Du kan läsa analysen här: http://aktieingenjoren.blogspot.se/2013/09/jamforande-analys-av-vitec-formpipe.html

Om någon har tråkigt kan även följande artikel där Johan Hakelius ger ett sociologiskt perspektiv på Eurokrisen vara intressant.

Bilden nedanför är för ett kommande inlägg, p.g.a. buggproblem testar jag därför med hotlinks istället för uppladdade bilder.

4 kommentarer:

 1. Det kanske är för mastigt att byta, men jag kan verkligen varmt rekommendera wordpress. Fantastiskt nöjd med det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag funderar på det. Problemet är att webbutveckling utanför arbetstid inte är ett av mina intressen :P.

   Just nu har jag dessutom fullt upp och kommer hålla en lägre bloggaktivitet så vi får se.

   Radera
  2. Jag förstår. Någon webbutveckling i större utsträckning behöver du dock inte syssla med om du absolut inte vill. Det är mycket lätt att ordna till sidorna och det enda jag har gjort är i princip att klicka i val av template och sedan lägga till lite länkar. Sidorna som "Om värdebyrån" är ganska exakt som ett vanligt inlägg med skillnad att man klickar i att det ska vara en egen sida.

   Har haft blogger en gång för längesen i ett annat ämne, wordpress är lite krångligare, men endast lite.

   Radera
  3. Det är mest migrerandet av gamla inlägg som oroar mig.

   Radera