Topbanner

Reklambanners förhandsgranskas inte på något vis av bloggen och kvalitén på det som marknadsförs är milt sagt varierande. Vid börsintroduktioner rekommenderar jag alla läsare att titta på min checklista för att utvärdera sådana erbjudanden (länk).

måndag 9 september 2013

Ett exempel på gott ledarskap från Försvarsmakten


Överbefälhavare Sverker Göransson har tidigare fått stå väldigt ensam i kampen mot Anders Borgs nedrustning av Försvarsmakten trots att vi har ca 40 ggr fler många generalspersoner än vi har eldrör i artilleriet.

Nu har dock ytterligare en generalsperson tagit en paus i karriärskampen och istället beslutat sig för att tala klarspråk. Eftersom jag tidigare har kritiserat ledarskap inom näringslivet utifrån ett militärt perspektiv är det därför lämpligt att jag även rapporterar om mer positiva saker i Försvarsmakten. Ni kan läsa inlägget här.

På listan över kommande inlägg ligger just nu: Diadroms Holdings Q2 rapport, en jämförelse av Vitec, Formpipe Software, Readsoft och Addnode samt tankar och funderingar kring investeringsstrategier för olika personlighetstyper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar